Publicerad den

Så blir du julfin utan att tömma bankkontot

Idag hör vi hela tiden att vi är fina som vi är. Visst är det sant, men ibland kan man ha lust att piffa till sig lite. För de flesta gäller det främst inför fester och högtider som jul och nyår. Då vill man ofta se extra fin ut och dyka upp i snygga, glammiga plagg. Men hur blir man julfin och är det möjligt utan att det kostar skjortan?

Bli julfin helt gratis

Låt oss tackla den svåraste frågan först: Hur blir du julfin utan att spendera dina pengar? Det gör du enkelt genom att sälja tillgångar som du inte behöver, t.ex. sälja guld. Du har antagligen guldsmycken liggandes som kan komma väl tillhands. Ett smidigt sätt är att sälja guld via Diamantbrev, eftersom du då får betalt nästan direkt. På så vis kan du behålla dina egna pengar och köpa juloutfit av pengarna från försäljningen. Smart, eller hur?

Rött, rött & mer rött

Visst kan du vara snygg i vilken färg som helst, men när vi talar om att vara fin inför jul kan det vara roligt att bära julens färger. Just rött anses vara särskilt juligt, så varför inte välja en röd klänning eller röd tröja på julfesten? Investera gärna i plagg av hög kvalitet som inte ser billiga ut. Om det är skralt i kassan är det bara att sälja guld i tid inför jul!

Julinspirerat smink

Precis som i valet av kläder passar rött även till läpparna. Vad kan vara snyggare än en röd sammetsklänning med matchande rött läppstift? Satsa på en foundation av bra kvalitet som matchar din hudton. Använd en naturlig rouge – för stark rouge och rött läppstift kan tyvärr ge clownvibbar! Låt även ögonen ha en mildare look utan för mycket svart. Grundregeln är att antingen ögon eller läppar markeras starkt, inte både och.

Vackert & festligt hår

Oavsett om du har långt eller kort hår gör det mycket för din look. Ett friskt och välvårdat hår får dig inte bara att se hälsosam ut, utan det gör mycket för en festlig outfit. Klipp topparna, låt frisören ta hand om eventuell utväxt och använd hårinpackningar. Om håret är friskt och vackert är det snyggt även om du inte gör någon speciell frisyr. Rakt hår fungerar finfint, men om du har lust att göra något lite extra kan du alltid locka längderna.

Mode