Publicerad den

Så stylar du en hoodie

Luvtröjor eller så kallade hoodies är en favorittröja hos många. Det är ett klassiskt plagg som fungerar oavsett vilka trender som råder. Hoodies har en given plats i basgarderoben och de går att styla på flertalet sätt. Hoodies är lika aktuella nu som de var på 70-talet. Det är många sport- och klädmärken som har olika hoodies i sitt sortiment. Det bästa med hoodies är att de passar både gamla som unga och fungerar lika bra till vardags som till lite mer festliga tillfällen, beroende på hur de stylas.

Alla kan bära en hoodie

För ett företag är det perfekt att trycka upp hoodies till personalen men även för att dela ut till andra. Eftersom det är ett plagg många gillar kan ett företag få bra spridning på ett specifikt budskap eller företagets logotyp. En snygg hoodie med tryck kan verkligen gå hem hos den stora massan, unga som gamla och män som kvinnor. En hoodie med tryck passar lika bra till startup-bolaget som till ett äldre börsnoterat bolag när det kommer till marknadsföring.

Styla en hoodie

Det finns inga direkta regler för hur du ska använda eller styla en hoodie. Du kan med fördel ha flera olika hoodies i din garderob. Variera dina hoodies i storlek och passform. Om du vill ha en mer avslappnad men väldigt trendig look kan du bära en överdimensionerad hoodie med smala jeans eller tights. Försök få det att se ut som du har lånat din kärestas hoodie. Som kvinna kan du köpa en större hoodie från herravdelningen eller i en stor storlek. En normalstor hoodie som passar dig kan du styla tillsammans med matchande träningsbyxor. För att lyfta outfiten och göra den lite festligare kan du bära klackar eller en kavaj till. Toppa hela looken med ett par snygga örhängen.

Hoodie på fest

Om du ska bära en hoodie till ett festligare tillfälle är ett tips att bära en som är lite trängre. Du kan även stoppa ner tröjan i en kjol eller ett par finare shorts. Bär klackar och snygga smycken till. På sommaren kan du med fördel ha med dig en hoodie som du kan ta på dig när temperaturen sjunker. En hoodie med avklippta ärmar kan du bära tillsammans med ett par bermudashorts. Eftersom hoodies har varit ett klassiskt plagg väldigt länge finns det ett stort utbud av hoodies på marknaden. Det finns hoodies i flertalet färger, modeller och material.