Publicerad den

Skönhetsprodukter

Marknaden för skönhetsprodukter är stor och bred. Det finns produkter som är framtagna för olika hudtyper och hårtyper. Skönhetsprodukter är något som både män och kvinnor kan använda för att framhäva eller förbättra sitt utseende. Du kan köpa dina skönhetsprodukter i butiker som säljer skönhet. De finns både online och i fysiska butiker.

Hudvård

Hudvårdsprodukter är produkter som används för att ge huden i ansiktet vård. Det finns hudvård för alla hudtyper och de kan ha olika egenskaper. De kan till exempel motverka orenheter, ge lyster, rengöra eller vara återfuktande. Några exempel på hudvårdsprodukter är serum, dagkräm, ansiktsmask, rengöring, olja, ögonkräm och toner.

Smink

Smink används för att förbättra utseendet och ge det mer färg. Det finns många olika sminkprodukter. Några exempel på det är mascara, foundation, concealer, contour, highlighter, rouge, ögonskugga, läppstift, ögonbrynsprodukter, eyeliner och mascara. Sedan finns det produkter som används för att applicera sminket, till exempel borstar och svampar.

Hårprodukter

Hårprodukter används för att vårda håret eller för att styla det. Det finns produkter för alla hårlängder och hårtyper. Några exempel på hårprodukter är mousse, värmespray, hårspray, hårvax, hårolja, schampo, balsam, inpackning, volymspray, leave-in balsam och torrschampo.